Про проведення просвітницького «Флешмоб-конкурсу на краще відео про щеплення»


Відповідно до листа Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 19.11.2018 р. № 01-02/1155 інформуємо, що з 10 вересня по 30 грудня 2018 року Громадською організацією «Батьки за вакцинацію» за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) проводиться просвітницький «Флешмоб-конкурс на краще відео про щеплення».
Конкурсна робота представляє собою відеоролик, зміст якого стосується важливості та користі щеплень. Конкурсні роботи публікуються на УоuTube-каналі ГО «Батьки за вакцинацію». Переможці Конкурсу визначаються шляхом голосування користувачів УоuTube-каналу. Передбачено урочисте вручення відзнак переможцям та заохочувальних призів окремим учасникам. Визначення та нагородження переможців Конкурсу відбудеться в грудні 2018 року. Участь у Конкурсі на безоплатній основі. Умови Конкурсу додаються.
Просимо поширити інформацію про заплановані заходи серед освітян.
Підстава: лист МОН України від 09.10.2018 № 2.2-2729.
Правила конкурсу «ФЛЕШМОБ-КОНКУРС серед шкіл»
1. Загальні положення
1.1. Публічний конкурс «ФЛЕШМОБ-КОНКУРС серед шкіл» (далі - Конкурс) направлений на покращення обізнаності дітей та дорослих про користь профілактичних щеплень та покращення рівня імунізації в Україні.
1.2. Конкурс проводиться в закладах середньої освіти України, що висловили бажання взяти у ньому участь, а також в мережі інтернет. Публікація робіт та голосування відбуваються на Youtube-каналі ГО «Батьки за вакцинацію». Розміщення результатів Конкурсу на сайті http://www.bzv.org.ua/Ta Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/bzvorgua/
1.3. Правила та результати Конкурсу розміщуються в закладах освіти, що беруть у ньому участь, а також на сайті http://www.bzv.org.ua/Ta Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/bzvorgua/
2. Відомості про організаторів конкурсу
Конкурс проводиться за ініціативи громадської організації «Батьки за вакцинацію», за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я.
3. Терміни проведення конкурсу
Конкурс проводиться в період з 10 вересня по ЗО грудня 2018 року, включаючи термін, необхідний для участі в Конкурсі, підбиття підсумків, оголошення переможців та вручення нагород.
4. Учасники Конкурсу
4.1. Основними учасниками Конкурсу є заклади середньої освіти України, представлені учнями, педагогами та медичним персоналом закладу.
4.2. Учасниками конкурсу можуть стати школи, класи або групи учнів.
4.3. Беручи участь у Конкурсі, учасники:
- погоджуються з правилами Конкурсу;
- дають згоду на розміщення Конкурсної роботи на Youtube-каналі ГО «Батьки за вакцинацію» зі збереженням авторства.
5. Порядок дій для участі в Конкурсі
5.1. Для участі у Конкурсі заклади середньої освіти надають представникам організаторів заявку на участь в довільній формі (особисто або електронною поштою info@bzv.org.ua)
5.2. Створюють Конкурсну роботу відповідно до вимог, зазначених в п. 6 Правил;
5.3. Відправляють Конкурсну роботу або посилання на неї організаторам електронною поштою info(5)bzv.org.ua
6. Умови Конкурсу
6.1. Конкурсна робота представляє собою відеоролик, зміст якого стосується користі та важливості щеплень.
6.2. Один та той самий учасник може представити на конкурс необмежену кількість робіт в терміни проведення Конкурсу .
6.3. Конкурсні роботи публікуються на УоuTubе-каналі ГО «Батьки за вакцинацію».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»