ОСВІТНІЙ КОНКУРС “Я – ІННОВАТОР”


ОСВІТНІЙ КОНКУРС “Я – ІННОВАТОР”


За ініціативи Фонду випускників України на платформі Prometheus 30 жовтня стартує навчальний курс “Дизайн-мислення для інновацій”.
Дизайн-мислення – це та методика, яка успішно допомагає створювати інновації провідним організаціям світу. Для учнів, студентів, викладачів та інших представників освітньої сфери, які проходитимуть онлайн-курс “Дизайн-мислення для інновацій”, буде створено окремий напрямок для обговорення на форумі курсу на платформі Prometheus. Модераторами цієї дискусії будуть Лілія Боровець (співзасновниця платформи GoFundEd) та Олександра Пєтушкова (менеджер проектів на GoFundEd).
Усі учні, студенти, батьки, викладачі та інші представники освітньої сфери, які пройдуть курс із дизайн-мислення, зможуть застосувати отримані навички і взяти участь у конкурсі “Я – інноватор”.
Конкурс “Я – інноватор” відбудеться завдяки партнерству Фонду випускників України з платформою GoFundEd та інноваційною компанією Grammarly.

Конкурс покликаний:

1. Поширити знання: залучити до вивчення провідних інструментів та практик для розвитку інноваційного мислення і одразу застосувати їх до реальних ситуацій.
2. Привнести зміни в українську освіту: допомогти втілити конкретні ідеї та проекти в навчальних закладах шляхом освітнього краудфандингу на платформі GoFundEd.
3. Підтримати втілення ідей фінансово: найкращі проекти отримають грошову підтримку від партнера конкурсу, інноваційної компанії Grammarly.

Як взяти участь у конкурсі та отримати грошовий приз для реалізації проекту?

1. Зареєструватися для участі в конкурсі тут
Реєструватися можуть як окремі особи, так і команди. До конкурсу запрошуються учні, студенти, батьки, викладачі та всі, хто опікується певним навчальним закладом.
2. Знайти конкретну ситуацію/виклик у своєму навчальному закладі.
Впродовж курсу ви працюватимете над цією ситуацією і в результаті маєте запропонувати інноваційне рішення, яке покращить навчальний досвід.
3. Пройти повністю навчання на онлайн-курсі “Дизайн-мислення для інновацій”.
Реєстрація на курс.
Більше про курс.
4. Подати відео для участі в конкурсі до 12 грудня 2017 року.
Тривалість відео — 3–5 хвилин. У ролику потрібно описати чи показати процес пошуку свого інноваційного рішення за результатами навчання та представити це рішення.
5. 25 грудня журі оголосить 5 переможців конкурсу.
Переможці зможуть розмістити свої проекти на платформі GoFundEd та отримати стартову грошову підтримку з призового фонду.

Журі конкурсу:

1. Надія Варгола, співзасновниця та президентка Фонду випускників України, ініціаторка конкурсу та української адаптації онлайн-курсу з дизайн-мислення.
2. Дмитро Лідер, співзасновник та технічний директор Grammarly – інноваційного партнера конкурсу.
3. Лілія Боровець, співзасновниця GoFundEd – освітнього партнера конкурсу.
Ми чекаємо на ваші інноваційні ідеї!
Поширити публікацію!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»