Всеукраїнський науково-практичний семінар


          20 березня  2017 року  на базі Київської гімназії № 287  відбувся Всеукраїнський  науково-практичний  семінар «Здоров’язбережувальна технологія «Навчання у русі» в системі оздоровчо-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів» (за методикою О.Д. Дубогай, професора Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова ).
На семінарі розглядали  питання діагностики психофізиологічного і фізичного стану  школярів, основні форми освітньо-виховної роботи у школі, спрямованої на підвищення індивідуальної рухової активності учнів засобами фізичного виховання. Презентували  нові підходи до формування гармонійної особистості  школяра засобами фізичної культури на уроках та в позаурочний час.





















У семінарі взяли участь  Краснопольська Ірина Семенівна, заступник директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15», Козловська Лариса Петрівна методист ТКМЦНОІМ.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»