Знайомство з Тернопільським національним педагогічним університетом ім.В.Гнатюка

18 листопада на базі факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету  ім.В.Гнатюка , за сприяння кафедри здоров'я людини, фізичної реабілітації та безпеки життєдіяльності для учнів шкільних округів "Центр", "Дружба" відбувся просвітницько- превентивний квест "Наркотикам-ні". У ході квесту учні мали можливість поглибити знання  про наркотичні речовини, зформувати навички  приймати виважені рішення, познайомитись з Тернопільським національним педагогічним університетом ім.В. Гнатюка, поспілкуватись з студентами.
На початку квесту  з вітальним словом до учнів звернувся декан факультету фізичного виховання,  кандидат педагогічних наук,  доцент ,  Омельяненко Володимир Григорович .
                 











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»