Теорія і практика формування емоційного інтелекту. Як вчителю підтримати свій емоційний стан та надати психологічну підтримку учням в часи невизначеності: ідеї, інструменти, техніки

19 жовтня для вчителів біології, географії, основ здоров’я та основ сім’ї відбувся вебінар на тему: “Теорія і практика формування емоційного інтелекту. Як вчителю підтримати свій емоційний стан та надати психологічну підтримку учням в часи невизначеності: ідеї, інструменти, техніки.”

План зустрічі:

1.Теорія і практика формування емоційного інтелекту. (Лариса Козловська , консультант ТКМЦНОІМ.)

2.  Як вчителю підтримати свій емоційний  стан та надати психологічну підтримку учням в часи невизначеності: ідеї, інструменти, техніки. Світлана  Джуган,  психолог  ТАЛ «Генезис».)

4. Всеукраїнська програма ментального здоров’я   https://www.howareu.com/#section-help-child-text ( Лариса Козловська , консультант ТКМЦНОІМ.)

4. Круглий стіл.

МАТЕРІАЛИ ВЕБІНАРУ

МАТЕРІАЛИ ВЕБІНАРУ

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»