INTERREG NEXT ПОЛЬЩА-УКРАЇНА 2021-2027

 

ПРОГРАМА 

06 квітня 2023 року освітяни Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, ТСШ №3, ТЗОШ №18, академічного ліцею «Генезис» взяли участь у роботі семінару «Основи роботи з проєктами», організованого Тернопільською обласною військовою адміністрацією у партнерстві з представництвом Програми Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027» у Львові.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Україна протягом 17 років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі, України шляхом співфінансування різноманітних проєктів. Усі проєкти, що фінансуються в рамках Програми, є некомерційними та сприяють покращенню якості життя жителів східної Польщі та західної України .

Під час зустрічі експерти ознайомили учасників заходу з можливостями Програми та основами  організації проєктної діяльності та визначенні сфер щодо майбутньої співпраці.

ОСНОВНА інформація про Програму Interreg NEXT Польща–Україна 2021-2027 https://www.pbu2020.eu/en/news2021-2027

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»