Курс з безпеки «Курс-100»

Курс з безпеки

 «Курс-100»

Міжнародний освітній центр Safety Park проводить комплексний безкоштовний курс з безпеки «Курс-100».
Організатори проекту – ГО Traffic Challenge та Благодійний фонд «Демократичний розвиток» з 2015 року реалізують в Україні Національну програму з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді за підтримки Офісу Президента України, МОЗ України, Національної поліції України та численних міжнародних та українських організацій та бізнесу із залученням провідних експертів галузі.
Мета створення проекту – сформувати національну безпекову культуру, поширити сучасні світові знання та практики щодо збереження власного здоров’я, психологічної, екологічної, пожежної, хімічної безпеки, безпеки з електрикою, інформаційної, фізичної, статевої безпеки, безпеки дітей та порядку дій у надзвичайних ситуаціях. Залучено найкращих експертів-практиків з профільних наукових, тренінгових, бізнес та громадських організацій та установ та розроблено програму безпеки з 15 модулів, кожен з яких присвячений окремому напрямку безпеки.
В рамках Safety Park кожен студент пройде загалом 100 тем та зможе отримати сертифікати, що визнаються в Україні та за її межами.
Проект Safety Park підтримали МОЗ України, Національна поліція, Міністерство соціальної політики

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»