Проведення коворкінг-сесії екологічної грамотності та здорового способу життя «ЕКО-місто: почнемо з себе»


З метою  реалізації загальноміського проекту «Екологічно сприятливе місто зусиллями громади», в рамках заходів до  Всесвітнього дня здоров’я, Всесвітнього Дня Землі, всеукраїнської акції «За чисте довкілля» пропонуємо навчальним закладам у квітні 2019  долучитись  до проведення коворкінг-сесії  екологічної грамотності та здорового способу життя «ЕКО-місто: почнемо з себе», яка проводитиметься з метою  формування екологічної свідомості та культури здоров’я, уміння розумно та раціонально користуватися природними ресурсами, усвідомлення ролі навколишнього середовища для життя і здоров’я людини, здатності і бажання дотримуватися здорового способу життя.
      Учасникам потрібно провести  хоча б один масовий шкільний  захід заданої тематики кожного тижня протягом місяця, розмістити фото або відео заходу на сайті закладу, інтернет-виданнях, соціальних мережах і надіслати посилання публікації на адресу: kozlovskalarusa@gmail.com.
Кращі роботи будуть визначені на початку травня. Критерії: креативність, актуальність, відповідність тематиці, оригінальність, соціальна значущість.
         Просимо підтримати ініціативу та сприяти участі учнів та педагогів у заході.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»