Реалізація проекту "Вчимося жити разом" в школах міста.

В ТЗОШ №11 відповідно до п. 9 наказу Міністерства освіти і науки від 21.04.2017 №624 "Про затвердження плану заходів на 2017 рік з реалізації спільного проекту "Вчимося жити разом", що реалізується Громадською організацією"Дитячий фонд "Здоров'я через освіту" у партнерстві з Представництвом дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), з метою визначення ефективності реалізації проекту   з 15 по 30 листопада було проведено он-лайн опитування учнів 5-9-х класів та вчителів. 
 Теми курсу "Вчимося жити разом"  адаптовані в зміст предмету  основи здоров'я і викладаються у 5-9 класах ТЗОШ №11. Курс спрямований на формування життєвих навичок, що сприятимуть позитивній адаптації дітей ВП в освітній простір Тернополя. Проект «Вчимося жити разом» має на меті навчання дітей і підлітків життєвих навичок (психосоціальним компетентностям), які сприяють соціальній злагодженості, полегшенню адаптації до нових життєвих обставин, відновленню психологічної рівноваги, розбудові здорових стосунків тощо. Прикладом таких життєвих навичок є позитивна самооцінка, ефективне спілкування, співчуття, попередження та розв’язування конфліктів, протистояння негативним соціальним впливам, самоконтроль, керування стресами, мотивації успіху, аналіз проблем і прийняття виважених рішень, критичне і творче мислення, активна громадська позиція тощо.







Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»