Сторінками журналу "ШБІЦ-інфо"

Цікаво! Актуально! 
Сторінками журналу  " ШБІЦ-інфо "

Вадим Щорс "Гуманістичні взаємовідносини учнів у тренінговій діяльності"

Посібник містить тренінги для учнів середньої та старшої школи (5-11-х класів), які допоможуть їм регулювати свій емоційний стан, раціонально будувати взаємини з однокласниками, батьками, толерантно спілкуватися, правильно реагувати на конфліктні ситуації, форми насильства під час перегляду медіапродукту тощо. Заняття побудовані на основі активних та інтерактивних технологій, вправи якого передбачається використовувати як при індивідуальній, парній, так і груповій формах роботи з учнями та студентською молоддю.
Матеріали посібника будуть корисними шкільним психологам, соціальним педагогам, вихователям, вчителям-предметникам, класным керівникам, заступникам директорів, керівникам методичних об’єднань, студентам.
Читати повністю за посиланням https://drive.google.com/file/d/0B4T1mBafKAjHWjVpV2hlZGhrems/view?usp=sharing

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»