Увага! Розпочалось навчання з надання першої домедичної допомоги для учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.



Відповідно до листа управління освіти і освіти Тернопільської міської ради від 20.11.2015р. № 2285/03, зважаючи на те, що,  згідно з Державним стандартом базової та повної загальної середньої освіти, інтегрований предмет «Основи здоров’я»  передбачає формування  уміння  виконувати алгоритм надання першої допомоги потерпілому у надзвичайних ситуаціях, в рамках співпраці з ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України» організовано проведення практичних  занять з надання долікарської   допомоги  для  учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів на базі  навчально-тренінгового центру ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені  І.Я. Горбачевського МОЗ України» за адресою: вул. Коцюбинського, 3 (біля стадіону).
         Прохання забезпечити участь учнів вашого закладу у заняттях.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»