Курс безпеки-100. Безпека здоров’я. Цукровий діабет. Світова практика профілактики та лікування.

 12 жовтня о 16.00 год. для вчителів біології та основ здоров’я міста відбувся вебінар на тему: “Безпека здоров’я. Цукровий діабет. Світова проактика профілактики та лікування.” за матеріалами Комплексного #Курсу100 – основної навчальної програми Міжнародного освітнього центру Safety Park, що містить 100 тренінгів у п’ятнадцяти напрямках, які розкривають широкий спектр тем з безпеки життя.

Консультант Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Козловська Л.П., яка пройшла навчання у Міжнародному освітньому центрі Safety Park ознайомила учасників вебінару з тематикою навчальної програми Комплексного #Курсу100, яка є дотичною до змісту навчальних предметів біології, екології , географії та основ здоров’я. Вчителі переглянули блоки відеоматеріалів, презентацій даного освітнього центру, які можуть бути використані у їхній професійній діяльності.

На завершення Козловська Л.П. ознайомила вчителів з лекцією навчальної програми Комплексного #Курсу100 на тему :”Цукровий діабет. Світова практика профілактики та лікування.” Дані зустрічі за матеріалами даної програми для охочих педагогів будуть проходити протягом року.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»