Майстер -клас “Здорове харчування школяра”

8 квітня в рамках коворкінг-сесії екологічної грамотності та здорового способу життя “ЕКО-місто : почнемо з себе”на базі ТЗОШ №28,  для школярів 9-х класів ЗЗСО відбувся майстер-клас “Здорове харчування школяра”.
План заходу:
  1. Міні-презентація “Тарілка здорового харчування”;
2.  Бліц-інтерв’ю “Мій добовий раціон – корисний чи ні?”;
3.  Експрес -діагностика “Визначення якості продуктів харчування”;
4. Кулінарний майстер-клас : “Шкільний перекус”

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»