Для зацікавлених ,творчих педагогів та креативних школярів!

Шановні колеги!
Інформуємо, що відповідно листа Міністерства освіти і науки України №2.2-3789 від 07.12.2018, з метою популяризації науки та виявлення талановитої молоді для якомога раннього залучення її до діяльності Національним фармацевтичним університетом у 2018 році запроваджено конкурс на отримання нагороди для молодих науковців “Панацея молода”.
Основні завдання конкурсу:
створення умов для реалізації наукового потенціалу талановитої молоді в умовах нашої держави;
допомога молодим та обдарованим учасникам конкурсу визначити їх профорієнтаційний та науковий напрямок у майбутньому житті, а найкращим з них матеріальна допомога задля реалізації їх наукових планів та ідей;
підтримка та сприяння науковому розвитку потенційних наукових кадрів для фармацевтичної та інших прогресивних наукоємних галузей.
Номінації нагороди “Панацея молода” в першу чергу прясвячені комплексу фундаментальних наук, що певним чином вивчаються в рамках шкільної програми, й є підгрунтям для розвитку фармацевтичного сектору України, а саме: біологія, біотехнологія, здоров’я людини, хімія й екологія.
Для участі у І конкурсі було зареєстровано 168 молодіжних наукових робіт з різних освітніх установ з 19 областей України. Зокрема: в номінації “Біологія” 44 роботи; в номінації “Біотехнологія” 14 робіт; в номінації “Здоров’я людини” 42 роботи; в номінації “Хімія” 31 робота; в номінації “Екологія” 37 робіт.
Направлені роботи були опрацьовані та прорецензовані спеціалістами конкурсної комісії у відповідних до напрямку робіт галузях. За підсумками було обрано 20 переможців першого етапу конкурсу, а з них — 5 абсолютних переможців. Переможці кожної з номінацій отримували грошові призи в розмірі 5000 грн. та унікальні скульптури “Панацея молода”, створені харківським автором С.А.Гурбановим.
З огляду на успішний досвід проведення конкурсу в 2018 році Національний фармацевтичний університет ініціює проведення в 2019 р. ІІ конкурсу для обдарованої молоді та юнацтва “Панацея молода”.
Термін подачі наукової розробки на Нагороду — до 20 березня 2019 року. Конкурс
робіт на отримання Нагороди проводиться у два етапи:
заочний ( з 21 березня до 1 квітня 2019 року);
очний ( 10 — 12 квітня 2019 року).
На заочному еетапі за результатами наукової експертизи здійснюється відбір наукових розробок для участі в очному етапі конкурсу.
На очному етапі передбачено усну доповідь конкурсанта.
Очний етап проводиться на базі Національного фармацевтичного університету за рахунок сторони, що примає.
Детально з умовами та порядком реєстрації на участь у конкурсі можна ознайомитись на сайті гри “Геліантус” (helianthus.com.ua) у розділі “Нагорода “Панацея молода”.
Просимо довести інформацію про проведення конкурсу до закладів загальної середньої освіти. Зазначаємо, що участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах і не потребує звітності.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»