Серпневе методоб'єднання вчителів основ здоров'я


Тема: Створення  умов для подальшої модернізації навчально-виховного процесу курсу «Основи здоров’я» на засадах освітніх інновацій та стимулювання до самоосвітньої діяльності педагогів»
  • Мета: створення якісного освітнього середовища для неперервної освіти вчителя  , розвиток здоров’язбережувальної , психосоціальної  та фахової компетентності вчителя , стимулювання творчого потенціалу водночас із формуванням навичок самостійного аналізу власної педагогічної діяльності, стимулювання до самоосвітньої діяльності педагогів.
  • Завдання : мотивація вчителів до інноваційноїдіяльності та її науково-інформаційна і методична підтримка, удосконалення педагогічної майстерності педагога, формування індивідуальної навчально-педагогічної системи, орієнтованої на розвиток здоров’збережувальної компетентності  учня.
План.
1.Підсумки роботи методоб’єднання вчителів «Основи здоров’я» у 2015-2016н.р. Основні орієнтири  щодо викладання предмету у 2016-2017 н.р. (Козловська Л.П. ТКМЦНОІМ)
2. Тренінг «Викладання курсу «Основи здоров’я» у 8класі» (Банах С.В. Гімназія «Гармонія»Галицького коледжу)
3. З досвіду роботи «Школи сприяння здоров’ю.» ( Кушнірчук В.В. ТЗОШ №19)
   4. Робота в групах «Планування роботи методичних комісій» (керівники методичних комісій)
Нормативні документи для використання у роботі :
- Методичні рекомендації щодо викладання предметів у 2016-2017 навчальних роках  http://mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/metoduchni.html
 Матеріали серпневого методоб'єднання детальніше : https://drive.google.com/drive/my-drive

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»