Презентація програми факультативного курсу "Молодь на роздоріжжі"

12 листопада на базі ТЗОШ №4 відбулася зустріч  вчителів курсу «Основи здоровя», класних керівників навчальних закладів, методистів ТКМЦНОІМ, ТОКІППО з  колегами освітянами м.Львова. Питання , яке обєднало педагогів дотичне до всіх учасників навчально-виховного процесу і є дуже важливим. Це питання формування здоровязберігаючої компетентності учнів, навичок здорового способу життя, здоровязберігаючого середовища навчальних закладів. Саме тоді, коли наші випускники будуть здоровими вони зможуть стати активними громадянами , хорошими професіоналами, створити міцну сімю, проявити всі свої нахили та здібності. Це завдання можна реалізувати тільки в тому випадку коли здоровязбережувальне наповнення будуть мати всі аспекти навчання , виховання і розвитку дитини .

  Освітяни м.Львова презентували свою авторську  програму факультативного курсу «Молодь на роздоріжжі» розроблену спільно з Інститутом Інноваційного розвитку та змісту освіти , яка ставить на меті формування  здоровязберігаючих навичок і звичок здорового способу життя наших школярів. Новикова Н.І. – кандидат педагогічних наук,завідувач кафедри предметів природничо-математичного циклу ЛОІППО та Озерний В.М.- директор програми у Західному регіоні використовуючи інтерактивні методики цікаво презентували окремі розділи програми, її методичний супровід. Зустріч видалась цікавою,емоційною та пізнавальною і зацікавила педагогів міста. Вони виявили бажання зустрітися знову уже на більщ тривалій конференції ,яка також планується у нашому місті. Хочеться  вірити що ця зустріч  буде початком нової справи на користь нашим дітям.



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Біоадекватна технологія навчання

Воркшоп для сучасного вчителя:" Формування інтерактивного середовища Нової української школи через розвиток професійних компетентностей вчителя основ здоров’я. Визначення пріоритетних форм і методів навчання сучасного фахівця в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти.

«Школа сприяння здоров’ю»